• Obilježavanje 15. obljetnice PD Knezgrad Lovran

    Ove godine, 17. i 18. prosinca, PD Knezgrad Lovran je obilježilo 15 obljetnicu svog osnutka. Obilježavanje ove obljetnice započelo je 17. prosinca 2010. u 18 h sa otvaranjem izložbe slika u prostorijama galerije Laurus u Lovranu. Drugi dan 18. prosinca, obilježavanje se nastavlja u Lignju, gdje se održava izborna Skupština Društva. Na obilježavanju ove  obljetnice nazočili su uzvanici_ predstavnici:

     Grada Opatije, Općine Lovran, Turističke zajednice Lovran, Gorska služba spašavanja, PD Opatija i ostala planinarska društva iz Županije, Lovačka društva, predstavnici Parka prirode Učka, kao i sponzori Društva.
    Posebno, moram istaknuti klapu ZVONEJSKI  KANTURI iz Zvoneća, koji su svojom nazočnošću i pjesmom uljepšali ovu obljetnicu.

    Predsjednik Društva Silvano Zorzenon kratkim i prigodnim govorom pozdravio je sve uzvanike i članova Društva, te iznio kratak presjek događanja u tih 15 godina. Istaknuo je zaslužne članove koji su doprinijeli razvoju i napretku ovog Društva, te im uručio priznanja i zahvale. Nakon toga uz zakusku i ...